Klassifisering av magneter

Ferromagnetiske materialer som jern, kobolt, nikkel eller ferritt er forskjellige ved at de indre elektronspinnene kan ordnes spontant i et lite område for å danne et spontant magnetiseringsområde, som kalles domenet.Magnetiseringen av ferromagnetiske materialer, det interne magnetiske domenet pent, retningen til samme linje opp, slik at den magnetiske styrken, utgjør en magnet.
Alle slags permanente magnetiske materialer, for eksempel aluminium nikkel og kobolt, samarium kobolt, ndfeb, disse er også vanlige, magnetiske er veldig sterke, disse stoffene kan magnetisere magnetfeltet med konstant magnetfelt, og etter magnetisering i seg selv har en magnetisk og ikke forsvinn.Sammensetningen av den kunstige magneten avhenger av magnetiseringsytelsen til forskjellige metaller og bestemmes i henhold til behovet.En magnet er nær (berøre) et magnetisk stoff som induseres til en motsatt pol nær den ene enden og til en pol med samme navn i den andre enden.

nyheter 3
A. Midlertidig (myk) magnet;
Betydning: magnetisme er forbigående og forsvinner når magneten fjernes.Eksempel: spiker, smijern.
B. Permanent (hard) magnet;
Betydning: etter magnetisering kan magnetismen beholdes i lang tid.Eksempel: stålspiker.

Det er for mange kategorier av magneter, jeg vil bare si her:
Det er to hovedkategorier av magnetiske materialer:
Den første er permanente magnetiske materialer (også kjent som hardmagnetiske): selve materialet har egenskapene til magnetisk bevaring.
Den andre er det myk magnetisme (også kaller elektromagnet): behov utenfor elektrifisere evne produserer magnetisk kraft, vi er flate det er magneten som sier, det er å peke på permanent magnet materiale vanligvis.
Det er også to kategorier av permanent magnetiske materialer:
Den første kategorien er: permanentmagnetiske legeringsmaterialer inkludert permanentmagnetiske materialer av sjeldne jordarter (ndfeb Nd2Fe14B), SmCo (samariumkobolt), NdNiCO (neodymnikkelkobolt).
Den andre kategorien er permanentmagnetiske ferrittmaterialer, som er delt inn i sintret ferritt, bundet ferrittmagnet og injeksjonsferritt i henhold til ulike produksjonsprosesser.Disse tre prosessene er delt inn i isotrope og heterotrope magneter i henhold til forskjellig orientering av magnetiske krystaller.


Innleggstid: 15. februar 2023